Juhannus, juhlaviikonloppumme, jota viettämään ystävämme saapuvat ulkomailtakin, oli taas koittanut. Varhain noussut aurinko lämmitti iloista juhlaväkeä ja kokoustelttaamme Hietarannassa. Sää oli mitä parhain keskikesän juhla viettoon. Kaikki oli kohdallaan.

Juhannuksen aloitimme perjantaina hyvällä hengellisellä kokouksella teltassamme, minkä jälkeen keräännyimme lipputangon ympärille. Siniristilippumme noustua salkoon Maamme-laulun kaikuessa alkoi yhdessäolo: Lapset touhusivat leikkipaikalla, nuoret pelasivat lentopalloa varttuneempien nauttiessa toistensa seurasta arjen kiireistä vapaina. Grilli oli kuumana ja järvi kovassa käytössä.

Illan saavuttua juhlaväki alkoi siirtyä kokkopaikalle, vaikka tänä vuonna juhannuskokkoja ei  metsäpalovaroituksen vuoksi nähty, mikä ei kuitenkaan tunnelmaa pilannut. Lauluja laulettiin, leikkejä leikittiin, kaikki viihtyivät. Iltapalatarjoilu säilytti tunnelman korkealla.  Innokkaimmat urheilijat siirtyivät vielä lentopallokentälle pelaamaan, kun taas toisilla suomalainen veri veti kohti saunaa, joka joillekin ulkomaalaisille oli pieni kulttuurishokki.  Juhannusperjantai oli loistava!

Kaksipäiväisen juhlamme toinen päivä koitti niin ikään aurinkoisena sekä helteisenä. Aloitimme Metsolan rannassa, missä usea upea nuori kävi kasteella. Kastetilaisuuden jälkeen ohjelma jatkui kokouksella Hietarannan teltassa, jossa valettiin perusta taas uudelle  juhlapäivälle jakamalla evankeliumiamme siitä, että opetuslapsen on mahdollista oppia elämään niin kuin Jeesus, joka teki hyvää kaikille ihmisille ja oli vanhurskas. Loistava lähtökohta loppupäivälle!

Perjantain tavoin päivä jatkui yhdessäolon merkeissä. Lentopalloa, pomppulinnaa, yhteyttä; niistä syntyy hyvä juhannus. Tänään myös rakkaat ystävämme Kirkkonummelta liittyivät juhlaseurueeseemme. Lauantain kohokohta oli  juhla monen yhteisen asiamme kunniaksi. Juhla alkoi ravintolatason pihviaterialla. Ruoka oli tavattoman hyvää ja juhlan sisältö samoin.  Juhla päättyi rakentavaan paneelikeskusteluun. Ilta jatkui lentopallon ja hyvien keskustelujen merkeissä, saunaakaan unohtamatta.

Juhannuksenvietto onnistui tänäkin vuonna kiitettävästi , niin suunnittelijoilta, järjestäjiltä kuin juhlijoiltakin. Lämmin kiitos kaikille jotka osallistuivat tähän yhteiseen juhlaviikonloppuumme!