Seurakunnassa (BCC:ssä) vietetään kaksi kertaa vuodessa kansainvälistä lähetysjuhlaa, joka lähetetään sateliitin kautta paikallisseurakunnille.

Lähetysjuhlien sisältönä on Jeesuksen lähetyskäsky, jonka mukaan Jeesus käskee lähtemään koko maailmaan ja tekemään kaikki kansat opetuslapsikseen. Samalla kuvataan sitä maailmanlaajuista lähetystyötä, jota seurakunta tekee. Juhlaan liittyen kerätään paikallisseurakunnissa myös lähetyskolehti laajan ja tärkeän työn rahoittamiseksi. Juhlan järjestäjäpaikkakunta vaihtelee siten, että lähetysjuhlat toteutetaan vuorotellen eri maissa, mikä myös rikastuttaa niiden sisältöä.

Juhlassa esitetyt filmit ja videot oli tehty myöhemmin eri medioissa, kuten televisiossa, internetissä ja sosiaalisessa mediassa tehtävään lähetystyöhön soveltuviksi.

Suomessa Yhdistyksen jäsenet seurasivat tällä kertaa Norjan Kristiansandissa järjestettyä lähetysjuhlaa satelliitin välityksellä suorana lähetyksenä lauantaina 02.11.2019. Samalla he nauttivat tilaisuutta juhlistaneen, hyvän, maukkaan aterian yhdessä.

 

Edellinen julkaisu
Seuraava julkaisu