Miehille järjestetty viikonloppu sisälsi yhdessäoloa hyvän ruoan ja saunan kera keskellä harmaata marraskuuta. Koronan vuoksi tilaisuus järjestettiin erikseen Lahdessa ja Kirkkonummella. Ensi kerralla sitten yhdessä taas.

Kirkkonummella oli lauantaina ensin brunssi, kokousta seurattiin ja ruokailtiin yhdessä. Iltapäivällä siirryttiin kokoussalilta muualle yhdessäoloon ja saunomaan.

Lahdessa kokoonnuimme lauantai- iltana Hietarannan saliin miesten kesken katsoaksemme Norjasta streamin välityksellä lähetettävää kokousta ja ollaksemme yhdessä hauskojen aktiviteettien lomassa.

Ohjelmassa oli ensin päivällinen joka sisälsi lihaa, kalaa ja lisukkeita täyttäen heti alkuun jokaisen vatsan. Ruoansulatusta varten oli paikalle tuotu voisiko sanoa "miehisiä virikkeitä", nimittäin lyöntipeli sekä puristusvoimatesti. Näppärille käsille oli myös nopeustestikone joka vaati huomattavaa tarkkuutta. Peleihin sai osallistua pojista miehiin kuka tahtoi ja kilpailuhenkeä nostamaan oli voittajille tiedossa palkinnot.

Ilta jatkui noin yhdeksän aikaan alkaneella lähetyksellä Norjasta jota katsoimme netin välityksellä. Kuulimme lähetyksessä elämään johtavasta tiestä joka on kapea ja harvat kulkevat sen, mutta useimmat valitsevat lavean ja helpomman oman tahdon tien, joka kuitenkin johtaa ennen pitkään turmioon. Kulkemalla kapeaa tietä tunnustamme totuuden itsestämme ja elämäntiemme johtaa taivaallisen Isämme luo.

Illan päätteeksi suurin osa meistä meni vielä saunaan jossa löylyä riitti pitkälle yöhön.

Sunnuntaina osa miehistä oli järjestänyt meille brunssin ennen puolenpäivän stream-lähetystä Norjasta. Lähetyksessä kuulimme ystäviä ympäri maailman; mm. Norjasta, Saksasta, Etelä-Afrikasta ja Yhdysvalloista. Mukava viikonloppu vahvisti yhteyttämme ja oli piristävää vaihtelua syksyn arkipäiviin.