Joka vuosi järjestämme Kirkkonummella asuvan pienehkön porukan voimin konferenssiviikonlopun kaikille suomalaisille ystävillemme. Suureksi iloksemme saimme myös joukon vieraita Norjasta käymään, mikä rikastutti tapahtumaa entisestään.


Perjantai-iltana kokoonnuimme nuorten kanssa hyvän ruoan ja nuotiokertomusten äärelle. Lauantaina jatkoimme yhteiskokouksella, jonne viimeisetkin ystävät olivat saapuneet. Päivä oli mitä onnistunein: lasten iloksi paikalle oli tuotu eläimiä ihailtavaksi, alakoululaiset kirmasivat jalkapallokentille miniturnauksen voitto jo mielessään, nuoret pelasivat lentopalloa samalla kun osa viihtyi mukavasti kahvikupin ääressä vaihtaen kuulumisia tai syvällisistäkin asioista keskustellen.

Iltaohjelmassa oli nuorille suunnattu kokous. Saimme kuulla Jumalan sanaa ymmärrettävällä selkokielellä. Kenellekään ei varmasti jäänyt epäselväksi, kuinka onnekkaita olemme saadessamme kuulla niin selkeätä puhetta henkilöiltä, joiden oma elämä todistaa, että todella on mahdollista tehdä Jumalan tahto omansa sijaan ja tulla onnelliseksi!

Nuorilla ei järin helposti lopu energia kesken, joten kahvin ja jäätelön jälkeen oli pöydät raivattava pois tieltä, sillä oli aika kruunata joukkomme paras pöytätennispelaaja! Turnauksen kulkua seuratessa ja huikeita selostajia kuunnellessa jatkui ilta aina pikkutunneille saakka.

Sunnuntain ohjelmaan kuului kokouksen lisäksi arpajaiset. Tunnelma oli huipussaan, kun jokainen jännitti omat arpanumerot käsissään, josko onni olisi tällä kertaa myötä.

Kaikki hauska loppuu aikanaan, mutta muistot tästäkin viikonlopusta jäävät elämään ja kantavat pitkälle!

 

Edellinen julkaisu
Seuraava julkaisu