BRUNSTADIN KONFERENSSIKESKUS

Seurakunnan työn keskipiste on Brunstadin vuonna 1956 perustettu konferenssikeskus Norjassa Stokken kunnassa. Keskusta on laajennettu useaan otteeseen. Vähintään seitsemän kertaa vuodessa järjestettävissä kokoontumisissa on osallistujia jopa 60 maasta. Kokoontumistilojen lisäksi konferenssikeskuksessa on majoitustiloja n. 10.000 henkilölle.

Parhaillaan Brunstadille rakennetaan uimahallia, sisäjalkapallokenttää ja jäähallia. Alue tarjoaakin hengellisten kokoontumisien lisäksi osallistujille monenlaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia uimarantoineen ja retkeilyreitteineen. Monissa konferensseissa järjestetään erityisesti lapsille ja nuorille suunnattuja urheilukilpailuja, konsertteja, esityksiä ja teemailtoja.

Brunstadilla pidettävät konferenssit lähetetään Brunstad-TV:n välityksellä sateliittilähetyksinä ympäri maailmaa. Lähetysten kautta seurakuntien jäsenet voivat kuulla julistettavan sanoman samanaikaisesti, vaikka he eivät voisikaan osallistua itse tapahtumaan Brunstadilla. Kokoussaliin mahtuu noin 7000 henkilöä. Konferenssit tulkataan jopa 20:lle eri kielelle.

Brunstadin konferenssikeskus