BCC-Suomi ry

BCC-Suomi ry on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon yhdistys, joka toimii Suomessa kahdella paikkakunnalla, Lahdessa ja Kirkkonummella.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää raamatullista kristillisyyttä ja noudattaa sitä Raamatun tulkintaa, jonka Johan O. Smith toi esille Norjassa 1900-luvun alussa. Kyseistä Raamatun tulkintaa edustaa maailmanlaajuisesti norjalainen Brunstad Christian Church (BCC) niminen uskonyhteisö.

Organisaatio ja päätöksenteko

Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, jonka yhdistyksen vuosikokous valitsee. Vuosikokous on yhdistyksen päättävä elin. Jäsenten tietoon tuodaan kaikki yhdistystä ja sen jäseniä koskevat asiat, ja tärkeimmistä asioista, kuten taloutta ja toimintaa koskevista,  päätetään äänestämällä. Jäseniä kannustetaan perehtymään asioihin ja osallistumaan päätöksentekoon, sekä halutessaan myös hallitustyöhön. Näin varmistetaan laaja tuki ja yhteisymmärrys jäsenten kesken.

Jäsenyys

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä sellainen yli 15-vuotias henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen arvot sekä toiminnan tarkoituksen, ja jonka yhdistyksen hallitus hyväksyy jäseneksi.

Yhdistyksen jäsen voi erota yhdistyksestä heti, kun hän on ilmoittanut siitä kirjallisesti hallitukselle tai sen puheenjohtajalle taikka suullisesti yhdistyksen kokouksessa.

Voit lukea lisää jäsenyydestä yhdistyksen säännöissä.