BCC-Suomi ry toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen niin hengellisesti kuin maallisestikin. Yhdistys ei maksa työntekijöille palkkaa. Lahjoitukset ja talkootyöt antavat toiminnalle sen taloudelliset edellytykset. Yhdistyksen talous on jäsenten tekemän pitkäjänteisen työn ja suunnitelmallisen taloudenpidon ansiosta vakaalla pohjalla.

Päätökset yhdistyksen varojen käytöstä tekee yhdistyksen vuosikokouksen valitsema hallitus. Uusista satsauksista ja merkittävistä talouskysymyksistä tehdään päätökset yhdistyksen vuosikokouksessa, missä jäsenet äänestävät asiasta. Lue lisää yhdistyksestä ja päätöksenteosta.

Lahjoitusmalli

BCC-liitto, joka on kansainvälinen taustajärjestömme, panostaa voimakkaasti mediatuotantoon evankeliumin levittämiseksi ja uskovien rakentumiseksi. Riittävän jatkuvan rahoituksen varmistamiseksi niin paikallisseurakunnissa kuin BCC-liitossa on otettu käyttöön nk. lahjoitusmalli. Tähän malliin voivat kaikki yli 26-vuotiaat jäsenet osallistua, ja he voivat tehdä lahjanlupauksen kuukausittaisesta lahjoituksestaan.

Ohjeellisena määränä on kunkin paikallisseurakunnan vuosikokouksessaan budjetin perusteella päättämä prosenttiosuus jäsenten bruttotuloista, joka osuus ei saa ylittää 10%:a. Tällä katetaan paikallisseurakunnan toiminnan kulut ja kustannukset, BCC-liiton yhteiskustannukset ja jäsenten osallistuminen neljään vuosittaiseen BCC:n konferenssiin Norjassa.

BCC-Suomi ry:n lahjoitusmallin vapaaehtoinen nk. lahjanlupaus 2024 on 10% jäsenen tuloista. Varojen käyttö jakautuu seuraavasti: 1,5% käytetään BCC-liiton yhteiskustannuksiin, 3% Brunstadin konferenssien järjestämiseen ja digitaaliseen jakamiseen jäsenille, 5,5% paikallisseurakunnan oman toiminnan rahoittamiseen.

Kaikki seurakuntien jäsenet voivat seurata konferensseja myös digitaalisesti.